Avís legal

  1. INFORMACIÓ DEL TITULAR

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat d la Informació i el Comerç Electrònic, a continuació exposem les dades identificatives del titular:

Web:https://www.calumglass.com/
Titular:CALUMGLASS, S.L. (des d’ara CALUMGLASS)
Domicili:C/ CELLERS, 8   PAEC 17251 – CALONGE
C.I.F:B17610312
Telèfon:972652750
Correu electrònic:calumglass@calumglass.com 
Dades registrals:Tomo 1466 Folio 42 Hoja GI-24447
  1. CONDICIONS D’ACCÉS I D’ÚS

Tota persona que accedeixi a la web de  CALUMGLASS  té la consideració d’Usuari.  L’usuari es compromet a usar la pàgina web i el serveis a la seva disposició a través de la mateixa, seguint la Llei, la moral, els bons costums i l’ordre públic, així com allò especificat al present text. Per tant, queda obligat a no usar la web  amb finalitats il·lícites i/o contraris a allò establert, que lesionin els drets i/o els interessos d’altris, o que de qualsevol forma puguin fer malbé la web o impedir el normal funcionament o dels serveis accessibles a través d’ella.

L’utilització de la web i els serveis comporta l’acceptació plena i sense reserves i de la validesa de totes i cadascuna de les clàusules recollides a la darrera versió actualitzada d’aquest avís legal. Per tant, l’usuari haurà de ser conscient de l’importància de llegir-les sempre que visiti la web.

3) PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els vídeos, els sons, les animacions, els software, els textos, així com la informació i els continguts a la web  són protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de CALUMGLASS  de tercers llicenciadors. No és permès la reproducció i/o publicació total o parcial de la web, ni el seu tractament informàtic, ni la distribució ni difusió ni modificació, ni transformació o descomposició, ni cap dels altres drets reconeguts legalment al titular, sense el permís previ i per escrit del mateix. L’usuari, únicament i exclusivament, pot usar el material de la web per l’ús personal i privat. Queda prohibit l’ús amb finalitats comercials o per cometre activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual quedan, expressament, reservats per CALUMGLASS  dels tercers llicenciadors, i serà qui vetllarà pel compliment de les condicions anteriors com pel bon ús dels continguts presentats a les pàgines web, exercitant totes  les accions civils i penals que li pertoquin en el cas d’infracció i/o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.